Домашнє печиво «Пісочний діамант», яке просто тане в роті. Спробуйте, це просто та смачно.
Для тих, хто полюбляє випічку з пісочного тіста, цей рецепт стане вам в пригоді. Печиво «Пісочний діамант» вам дуже сподобається. Воно буде танути в роті та вийде неперевершеним на смак. Ваші друзі та родичі залишаться дуже задоволені та неодмінно попросять приготувати такий чудовий десерт ще не один раз.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Вам знадобиться:
- Масло вершкове – 100 гр.;
- Борошно пшеничне – 120 гр.;
- Пудра цукрова – 50 гр.;
- Розпушувач для тіста – ½ чайної ложки;
- Цукор – 5 столових ложок;
- Яйце куряче – 1 шт.;
- Ванілін – 10 гр.;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Масло повинно бути розм’якшене, його необхідно розтерти з цукровою пудрою.
- Візьміть глибоку миску та з’єднайте борошно, розпушувач для тіста, ванілін та дрібку солі.
- Після з’єднайте разом з маслом та замісіть тісто. Обгорніть його харчовою плівкою та залишіть в холодильній камері на 60 хвилин.
- Через годину тісто необхідно розділити на дві частини. Скрутіть довгі смужки та наріжте на невеликі частини.
- В другому посуді необхідно збийте яйце, а в іншій покладіть цукор.
- Беріть кожен шматочок, занурюйте в яйце, а потім в цукор.
- Змастіть деко для випікання олією та викладіть на нього печиво.
- Випікати при 180 градусах приблизно 15-20 хв.
Приємного чаювання!