Домашній майонез без шкідливих компонентів і консервантів. Для тих, хто піклується про своє здоров’я

Пропоную приготувати дуже смачний майонез в домашніх умовах. Він набагато корисніший та поживніший, ніж магазинний й немає шкідливих компонентів і консервантів. Для тих, хто піклується про своє здоров’я та веде здоровий спосіб життя – цей рецепт, справжня знахідка.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Вам знадобиться:

  • Яйце куряче – 1 шт.;
  • Олія рафінована – 250 мл.;
  • Цукор – 1 чайна ложка;
  • Сіль – 1/3 чайної ложки;
  • Сік лимона – 1 столова ложка;
  • Перець – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Візьміть пів літрову скляну банку.
  2. Налийте олію, цукор, сіль та сік лимона.
  3. Вбийте яйце так, щоб жовток залишився цілим.
  4. Поставте вінчик блендера на жовток та починайте збивати майонез. Вінчик можна потроху підіймати, але слідкуйте за тим, щоб не потрапляло повітря. Збивати майонез необхідно на протязі 2 хвилин.
  5. За бажанням можна додати перець або ті спеції, які вам до вподоби.

Приготувавши домашній майонез, ви не будете купувати його в магазині.

Смачного!

Не вдається скопіювати.