Домашній хлібець з курячого фаршу. Проста та смачна закуска

Домашній хлібець стане чудовою альтернативою звичайним котлетам. Це проста та смачна їжа, яка приготована швидко й без зайвого клопоту. Страва виходить дуже ніжна, соковита, ароматна та ситна.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Складові:

Фарш з курятини 1 кг.;

Ріпчаста цибуля 1 шт.;

Часник 2 зубчики;

Крупа манна 4 ст. л.;

Свіже молоко 150 мл.;

Кетчуп 4 ст. л.;

Куряче яйце 1 шт.;

Базилік ¼ ч. л.;

Соус вустерський 2 ст. л.;

Сіль морська 0,5 ч. л.;

Перцю чорного меленого 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

До готового курячого фаршу додайте очищену й порізану цибулю, вичавлений через прес часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу, базилік, соус, сіль, перець та яйце.

Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу та поставте в холодильник на 30 хвилин, поки крупа набухне.

Покладіть м’ясну масу до невеликої форми для запікання або викладіть у вигляді хлібця на пергаментний папір.

Запікайте страву 40 хвилин в розігрітій духовці до 190 градусів.

Зверху хлібець змастіть кетчупом, що залишився та готуйте ще 5 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Смачного!