Домашній хлібець з курячого фаршу! Проста та смачна закуска!

Мало хто готує цей рецепт вдома.

Домашній хлібець — чудова м’ясна страва, яка є альтернативою звичним котлетам. Готується просто, якщо детально дотримуватися інструкції. За деякий час на вашому столі буде дуже ніжна, ароматна та соковита страва.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Файно

Інгредієнти:

  • Фарш з курятини 1 кг;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Часник 2 зубчики;
  • Крупа манна 4 ст. л.;
  • Свіже молоко 150 мл;
  • Кетчуп 4 ст. л.;
  • Куряче яйце 1 шт.;
  • Базилік ¼ ч. л.;
  • Соус вустерський 2 ст. л.;
  • Сіль морська 0,5 ч. л.;
  • Перцю чорного меленого 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть цибулю, а часник пропустіть через прес.
  2. Змішайте фарш з цибулею, часником, манною крупою, молоком, 3 ст. л. кетчупу, базиліком, соусом, сіллю, перцем та яйцем.
  3. Ретельно перемішайте всі інгредієнти та помістіть в холодильник на пів години. 
  4. Форму у вигляді хлібця застеліть пергаментним папером та викладіть м’ясну масу. 
  5. Страву потрібно запікати 40 хвилин при 190 градусах.
  6. Зверху хлібець змастіть кетчупом, що залишився та готуйте ще 5 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Готово!

Джерело