Домашні цукерки “Корівка”. Без шкідливих добавок!

Ці цукерки знайомі багатьом з дитинства і тоді у них був зовсім інший смак – справжній вершковий, дуже насичений і ароматний.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

масло вершкове – 100 г;

цукор – 6 склянок;

борошно – 3 ст.л;

какао – 1 ст.л;

молоко – 1 склянка;

яйця – 3 шт.

Приготування

У каструлі з’єднуємо всі інгредієнти і варимо на невеликому вогні протягом 20 хвилин після того, як маса закипіла.

Форми силіконові змащуємо рослинною олією і виливаємо масу. Можна застелити деко пергаментом, змастити його олією і вилити масу.

Після того, як цукерки застигнуть, просто розріжте її ножем. Якщо робили в формі – видавлюємо на тарілку і даємо трохи підсохнути.

Зберігати цукерки можна в скляній тарі або контейнері в холодильнику.

На основі цієї маси, можна зробити і цукерки з начинкою. Наприклад: з подрібненої кураги або подрібнені волоські горіхи або арахіс – це відмінні варіанти. Також смачно виходять цукерки з цукатами, кунжутом, смаженими білим насінням або ядрами соняшника. Беріть продукти на свій смак і готуйте солодощі для сім’ї.

Зробіть цукерки зі згущеним молоком: викладаємо шар маси, даємо трохи постояти, кладемо варене згущене молоко і зверху шар солодкої маси. Краще робити це в порційних формах, щоб при розрізанні цілого пласта, начинка не витікала.