Домашні цукерки “Корівка”. Простий рецепт приготування
Хто ж не знає смаку цих простих, невигадливих, але таких смачних цукерок з дитинства – «Корівка».
Рецепт дуже простий і завдяки йому наша улюблена солодкість завжди буде на столі. В рецепт домашніх цукерок завжди можна додати бажаний інгредієнт і зробити ціле цукеркове асорті.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди
Інгредієнти:
- 6 ст. цукру;
- 1 ст. л. какао;
- 100 г вершкового масла;
- 2 ст. молока;
- 3 яйця.
Приготування
1. Змішайте всі продукти і варіть протягом 20 хвилин.
2. Викладіть масу на харчову плівку, розрівняйте, або розлийте по формах.
3. Дайте цукеркам застигнути.
4. Розріжте цукерки на порції.
Витягуються дуже добре. Натиснув – цукерочка вискочила. Цукерки готові. Цукерки міцні і м’які.
Смачного!