Домашні цукерки “Корівка”. Простий рецепт приготування

Хто ж не знає смаку цих простих, невигадливих, але таких смачних цукерок з дитинства – «Корівка».

Рецепт дуже простий і завдяки йому наша улюблена солодкість завжди буде на столі. В рецепт домашніх цукерок завжди можна додати бажаний інгредієнт і зробити ціле цукеркове асорті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди

Інгредієнти:

  • 6 ст. цукру;
  • 1 ст. л. какао;
  • 100 г вершкового масла;
  • 2 ст. молока;
  • 3 яйця.

Приготування

1. Змішайте всі продукти і варіть протягом 20 хвилин.

2. Викладіть масу на харчову плівку, розрівняйте, або розлийте по формах.

3. Дайте цукеркам застигнути.

4. Розріжте цукерки на порції.

Витягуються дуже добре. Натиснув – цукерочка вискочила. Цукерки готові. Цукерки міцні і м’які.

Смачного!

Не вдається скопіювати.