Дуже ароматне м’яско з ніжною, рум’яною скоринкою! Свиняча рулька запечена в гірчиці. неперевершено смачно.

Дуже ароматне м’яско з ніжною, рум’яною скоринкою! Свиняча рулька запечена в гірчиці. неперевершено смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Нам знадобиться:

  • Одна рулька (сира)
  • часник-4-5 зубчиків
  • гірчиця-1 баночка
  • сіль, спеції, чорний перець

Приготування

Рульку миємо і обсушуємо. Часник очищаємо і ріжемо на пластинки.

Рульку нашпигувати: робимо проколи ножем і вставляємо туди шматочок часнику.

Після цього натираємо сіллю, перцем і гарненько обмазуємо половиною гірчиці.

Викладаємо рульку в ємність, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися на добу або хоча б на ніч, періодично перевертаючи.

Після маринування обмазати рештою гірчиці, загорнути у фольгу і поставити запікатися на годину, може більше.

Готовність перевіряти ножем, коли ніж проходить легко, треба зняти фольгу і запекти ще трохи до утворення рум’яної скоринки.

Подавати з овочами, гарнір на ваш смак. Виходить дуже ароматне м’яско з ніжною, рум’яною скоринкою!

Не вдається скопіювати.