Дуже ароматне м’яско з ніжною, рум’яною скоринкою! Свиняча рулька запечена в гірчиці. неперевершено смачно.
Дуже ароматне м’яско з ніжною, рум’яною скоринкою! Свиняча рулька запечена в гірчиці. неперевершено смачно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Нам знадобиться:
- Одна рулька (сира)
- часник-4-5 зубчиків
- гірчиця-1 баночка
- сіль, спеції, чорний перець
Приготування
Рульку миємо і обсушуємо. Часник очищаємо і ріжемо на пластинки.
Рульку нашпигувати: робимо проколи ножем і вставляємо туди шматочок часнику.
Після цього натираємо сіллю, перцем і гарненько обмазуємо половиною гірчиці.
Викладаємо рульку в ємність, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися на добу або хоча б на ніч, періодично перевертаючи.
Після маринування обмазати рештою гірчиці, загорнути у фольгу і поставити запікатися на годину, може більше.
Готовність перевіряти ножем, коли ніж проходить легко, треба зняти фольгу і запекти ще трохи до утворення рум’яної скоринки.
Подавати з овочами, гарнір на ваш смак. Виходить дуже ароматне м’яско з ніжною, рум’яною скоринкою!