– Жінко, давай оту свою смакоту на вечерю! – часто говорить мені чоловік, і я одразу розумію, що він має на увазі. Це дійсно смакотища! Можна нагодувати цілу компанію.

Дуже вдала ідея! Спробуйте!

Батон, запечений з сиром і ковбасою в духовці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Для приготування батона, запеченого з сиром і ковбасою в духовці, буде потрібно:

  • батон – 1 шт.;
  • сир – 100-150 г;
  • ковбаса (або шинка) – 100-150 г;
  • помідор – 1-2 шт. (по бажанню);
  • майонез – 2 ст. л.;
  • кетчуп – 2 ст. л.;
  • зелень для подачі (за бажанням).

Підготувати продукти. Ковбасні вироби можна взяти будь-які, які є в наявності. Помідори вимити. Майонез і кетчуп з’єднати в мисці, добре перемішати.

Форму для хліба (або кексу) застелити фольгою. Викласти в форму нарізаний на шматочки не до кінця батон. Сумішшю майонезу і кетчупу змастити кожен шматочок батона з двох сторін. Я змащувала за допомогою силіконової кисті.

Помідори нарізати на тонкі кружальця. Між шматочками батона викласти шматочки ковбаси, сиру і помідора.

Накрити форму фольгою і поставити в розігріту духовку. Запікати батон з сиром, ковбасою і помідорами хвилин 20 при температурі 200 градусів.

Сир в процесі запікання в духовці розплавиться, батончик стане м’яким і просоченим. Готовий батон, запечений з сиром і ковбасою, посипати рубаною зеленню і подати в гарячому вигляді до столу. Дуже смачно і ситно!