Забула коли востаннє купувала печиво, рецепт смачного печива “Кураб’є”
Пропонуєм вам рецепт смачнющого печива, яке можна приготувати вдома власними руками.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Інгредієнти (на 1 деко):
тісто:
- вершкове масло-100 г
- цукрова пудра -40 г
- білок-1 шт
- щіпка ваніліну
- сіль щіпка
- пшеничне борошно-130-150 г
начинка:
- густий джем -1,5 ст.л.
Приготування:
Духовку включити на 220 градусів С. М’яке масло збиваємо з цукровою пудрою до крему. Додаємо білок, ванілін, сіль і ще раз збиваємо до однорідного стану.
Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо м’яке тісто. Я робила 2 партії, в одну додавала 130 г борошна, тісто легко відкидають з пакета, при цьому в духовці печиво трохи втратило рельєф (зовсім не критично).
Перекладаємо тісто в мішок з насадкою зірочкою. Відкидають печиво на деко застелене пергаментом. У центрі кожного печива робимо невелике заглиблення і відкидають в нього джем.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів С духовку і випікаємо ~ 10 хвилин до золотистого кольору. Витягуємо, охолоджуємо.
Смачного!