Забула коли востаннє купувала печиво, рецепт смачного печива “Кураб’є”

Пропонуєм вам рецепт смачнющого печива, яке можна приготувати вдома власними руками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Інгредієнти (на 1 деко):

тісто:

  • вершкове масло-100 г
  • цукрова пудра -40 г
  • білок-1 шт
  • щіпка ваніліну
  • сіль щіпка
  • пшеничне борошно-130-150 г

начинка:

  • густий джем -1,5 ст.л.

Приготування:

Духовку включити на 220 градусів С. М’яке масло збиваємо з цукровою пудрою до крему. Додаємо білок, ванілін, сіль і ще раз збиваємо до однорідного стану.

Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо м’яке тісто. Я робила 2 партії, в одну додавала 130 г борошна, тісто легко відкидають з пакета, при цьому в духовці печиво трохи втратило рельєф (зовсім не критично).

Перекладаємо тісто в мішок з насадкою зірочкою. Відкидають печиво на деко застелене пергаментом. У центрі кожного печива робимо невелике заглиблення і відкидають в нього джем.

Відправляємо в розігріту до 180 градусів С духовку і випікаємо ~ 10 хвилин до золотистого кольору. Витягуємо, охолоджуємо.

Смачного!

Не вдається скопіювати.