Залили банани тістом і ставимо в духовку: десерт до чаю готовий за лічені хвилини
Дивовижно смачний десерт до чаю готується буквально за лічені хвилини – залишається тільки поставити в духовку і почекати випічки.
Заливаємо банани тістом і готово!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
На 300 грамів борошна візьмемо стільки ж цукру, додамо 50 грамів какао, 1/3 чайної ложки солі, чайну ложку ванільного цукру і соди. Крім того, нам знадобиться ще 4 яйця, 300 мілілітрів молока, 50 мілілітрів рослинної олії, 4 банана, трохи вершкового масла, яблучного оцту і кокосової стружки.
Тісто замішуємо з додаванням какао, щоб воно вийшло рідким і шоколадним.
Розбиваємо в ту ж миску яйця, кладемо масло і швидко збиваємо звичайним віночком – до потрібної консистенції тісто доходить практично миттєво.
Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, ріжемо банани на досить великі шматки і встановлюємо їх вертикально. Слідом заливаємо до верху нашим шоколадним тістом.
Залишилося тільки поставити в духовку, а вся робота вже закінчена.
Випікаємо при 180 градусах приблизно одну годину. Перед подачею можна посипати готовий десерт кокосовою стружкою, так буде ще смачніше.