Звернення медиків до МОЗ: де ті гроші, які ви виділяєте на лікарні, нас на 90% забезпечують волонтери. Хто нас обкрадає?

Емоційне звернення медика Ніни Козловської до керівництва МОЗ:

«Хочеться перед святами написати ще про одне. Після того, як я запросила на дебати наших високопосадовців, на другий день до нас, у КНП “ЦРЛ Києво-Святошинського районної ради м. Боярка приїхав санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наша Країна

Він дуже по-швидкому відвідав інфекційне відділення, переговорив з колективом і швидко поїхав. Дуже шкода, я думала, що він відвідає і інші відділення, вдасться поспілкуватися з ним. Але, на жаль, ні, а я не мала права покинути відділення, так як була одна. Але (зі слів свідків),був дуже здивований, що на 90% нас забезпечують волонтери і що медперсоналу ,який працює з хворими на коронавірус, не виплачені доплати 300%. Назвав величезні суми, які перечислені по областях.

ТО ХТО Ж НАС ОБКРАДАЄ?!

Хочеться звернутися до голів ОДА, голів ДОЗ, директорів КНП (не всіх маю на увазі, тому що хоч дуже мало, але є серед них і нормальні, чесні, справедливі люди): ДЕ ВИ ДІВАЄТЕ КОШТИ,ВИДІЛЕНІ НА МЕДИКІВ?! І чому ви ніби не можете знайти, де закупити нам ЗІЗ, коли волонтери знаходять і закуповують за день-два? А якщо і закупляєте,то втридорога? Наближається Пасха. У вас усіх є діти, батьки. Ви не боїтеся гріха навіть у такий час красти?

А бумеранг є, і він працює. Сьогодні ти пан, а завтра пропав. Сьогодні ти вкрав гроші в нещасного медика, а завтра можеш лежати на лікарняному ліжку і того ж самого медика просити про допомогу.

Називайте лікарні, де немає доплати на ЗІЗ. Нехай Віктор Кирилович дізнається про справжню ситуацію на місцях. Коли уже третій тиждень користуєшся марлевою маскою, яку сказали прати і гладити))»