Зефірний крем лише із 2 продуктів. Найшвидший з усіх, які я будь-коли готувала

Зефірний крем виходить дуже повітряним, чудово тримає форму. Ним можна перемазувати будь-які коржі, ідеально підходить до бісквіта. Крем із зефіру можна використовувати для наповнення еклерів або прикраси десертів (він не розтечеться).

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Сім’я та дім

Зефірний крем

По 100 г зефіру і масла. 

Зефір покласти в миску, не роз’єднуючи половинки.

Поставити в мікрохвильовку на 30 с.

Розм’якшене масло порізати кубиками. 

Підігрітий зефір збити міксером, додаючи по шматочку масла. 

Після того, як використаєте половину масла, припинити збивати. 

Помістити тарілку з кремом.

Готово! Смачного!