ЗИМОВИЙ ТОРТ “СНІГОВИЙ ПУХ”: ВИПІЧКА НЕ БУДЕ ПОТРІБНОЮ!
Такий тортик може приготувати навіть початківець кулінар, продукти найпростіші, час мінімальний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Обов’язково спробуйте!
Вам знадобляться:
- желе лимонне – 2 пакетика;
- сир – 520 гр;
- сметана – 260 гр;
- печиво – 110 гр;
- цукрова пудра – 3 ложки;
- масло вершкове – 45 гр;
- ванілін – 10 гр;
- цукор – 50 гр;
- стружка кокоса – 65 гр
Влийте в желе гарячу воду, дайте охолонути.
Сир збийте, додайте сметану, пудру, ваніль, збийте ще раз.
Стан маси має бути кремоподібний.
Желе повільно влийте в суміш, продовжуючи збивати на слабких оборотах.
Розігрійте масло і підсмажте стружку з цукром, дайте охолонути.
Форму заповніть плівкою харчового типу, розкладіть печиво, поверх масу, потім стружку. Охолоджувати 11 годин.
Кокос можна замінити горіхами, шоколадом, карамеллю. Смачного!