Кабачки з квасолею: просто нереальна смакота

Пропонуємо вам рецепт смачної і ситної страви з квасолі з кабачком. Вона може бути самостійною стравою або гарніром до основної. Готується таке овочеве рагу швидко і просто. Зберігайте рецепт, готуйте і діліться ним з друзями.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Життя

інгредієнти:

  • 600 грам кабачків;
  • 200 грам квасолі;
  • 300 грам помідорів;
  • 200 грам цибулі;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • спеції.

 приготування:

Цтбулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.

Помідори і кабачки нарізаємо кубиком.

У сковороду з розігрітою олією кладемо цибулю і обсмажуємо 5 хвилин.

Потім додаємо до неї помідори і кабачки, солимо і перчимо до смаку.

А також додаємо улюблені спеції.

Все накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.

Часник очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його до готових овочів.

Туди ж кладемо квасолю (консервовану або попередньо відварену). Все добре перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!

You cannot copy content of this page