Кабачки з квасолею: просто нереальна смакота
Пропонуємо вам рецепт смачної і ситної страви з квасолі з кабачком. Вона може бути самостійною стравою або гарніром до основної. Готується таке овочеве рагу швидко і просто. Зберігайте рецепт, готуйте і діліться ним з друзями.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Життя
інгредієнти:
- 600 грам кабачків;
- 200 грам квасолі;
- 300 грам помідорів;
- 200 грам цибулі;
- 1 зубчик часнику;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- спеції.
приготування:
Цтбулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.
Помідори і кабачки нарізаємо кубиком.
У сковороду з розігрітою олією кладемо цибулю і обсмажуємо 5 хвилин.
Потім додаємо до неї помідори і кабачки, солимо і перчимо до смаку.
А також додаємо улюблені спеції.
Все накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Часник очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його до готових овочів.
Туди ж кладемо квасолю (консервовану або попередньо відварену). Все добре перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!