Картопляні шніцелі – вищий клас. Детальний рецепт

Картопляні шніцелі виходять дуже смачними, особливо з доброї якості сиром і свіжою зеленню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля в мундирі – 600 г;
  • яйця – 2 шт;
  • ковбаса – 300 г;
  • сир – 100 г;
  • борошно – 2 ст.л;
  • зелень, сіль і перець.

Процес приготування картопляних шніцелів

Ковбасу беріть будь-яку або шинку, ріжемо соломкою або натираємо на тертці.

Сир натираємо на тертці.

Картоплю подрібнюємо блендером або на м’ясорубці.

Змішуємо всі інгредієнти, не забуваючи про зелень, сіль і перець.

Формуємо шніцелі, обвалюємо у борошні або сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.

Порада: в фарш ви також можете додати дрібно посічені смажені гриби. Якщо любите пікантні нотки – додайте пару столових ложок дрібно посіченого маринованого огірка.

Не вдається скопіювати.