Картопляні шніцелі – вищий клас. Детальний рецепт
Картопляні шніцелі виходять дуже смачними, особливо з доброї якості сиром і свіжою зеленню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля в мундирі – 600 г;
- яйця – 2 шт;
- ковбаса – 300 г;
- сир – 100 г;
- борошно – 2 ст.л;
- зелень, сіль і перець.
Процес приготування картопляних шніцелів
Ковбасу беріть будь-яку або шинку, ріжемо соломкою або натираємо на тертці.
Сир натираємо на тертці.
Картоплю подрібнюємо блендером або на м’ясорубці.
Змішуємо всі інгредієнти, не забуваючи про зелень, сіль і перець.
Формуємо шніцелі, обвалюємо у борошні або сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.
Порада: в фарш ви також можете додати дрібно посічені смажені гриби. Якщо любите пікантні нотки – додайте пару столових ложок дрібно посіченого маринованого огірка.