Картопля в пергаменті. Тиждень уже готую – і все одно їдять із задоволенням!

Дуже смачна страва з молодої картоплі. Це дуже просто і дуже смачно! Готую таку картоплю вже тиждень – і все одно не набридає! Ароматна картопля з апетитною скоринкою і м’якою серединкою. Дуже смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

• Молода картопля – 800 г

• Оливкова олія – 4-5 ст.л.

• Сіль – 2 ч.л.

• Часник – 3-4 зуб.

• Чебрець свіжий – 2 гілочки.

• Розмарин сухий – 0,5 ч.л.

Картопля мию і очищаю від тонкої шкірки. Але, звичайно, можна і не чистити. Досить добре вимити.

Заправка. Оливкова олія, сіль, чорний перець і розмарин з’єдную в мисці. Розчавлюю кілька зубчиків часнику і додаю туди ж. І свіжий чебрець.

Тепер сюди ж підготовлену картоплю. Перемішую з ароматним маслом.

Викладаю картоплю в пергамент і загортаю конвертиком.

Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Картопля вже готова. Можна подавати. Але я люблю, коли корочка рум’яна. Тому прибираю зайвий пергамент і ставлю картоплю в духовку ще хвилин на 7-8. Краще під гриль. Готово!

Зовні апетитна скоринка, а всередині картопля м’яка, як пюре. І дуже-дуже ароматна!


Не вдається скопіювати.