Класна ковбаса в клярі на сковороді для апетитного сніданку
Готується ця страва дуже швидко і легко, тому з нею впорається навіть починаюча господиня. Ковбаса в клярі виходить дуже апетитною і змітається в мить зі столу. Ваші родичі обов’язково оцінять цю чарівну ковбаску гідно. За рахунок ніжного кляра цей сніданок виходить неймовірно смачним. Зберігайте рецепт і радуйте своє оточення новими стравами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні інгредієнти
- 200 гр вареної ковбаси
- 2 столові ложки майонезу
- 2 столові ложки борошна
- 5 столових ложок молока
- 1 яйце
- 2 столові ложки рослинної олії
- сіль і мелений чорний перець за смаком
Поетапний процес приготування
В першу чергу беремося за приготування кляра. В окрему ємність поміщаємо яйце і вливаємо молоко. Потім додаємо майонез, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і сипем борошно. Потім виделкою або вінчиком трохи збиваємо до однорідної консистенції.
Ковбасу нарізаємо кружечками і кожен поміщаємо в кляр.
Потім викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією обжарюватися по 3 хвилини з кожного боку.
Після закінчення потрібного часу перекладаємо на паперові рушники для того, щоб прибрати зайву олію. А вже після цього можна подавати до столу.