Консервований перець в томаті. Простий але дуже смачний рецепт
Якщо ви любите консервовані страв, тоді цей рецепт саме для вас. У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготування дуже смачних консервованих перців.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Територія порад
Перелік необхідних інгредієнтів для приготування:
- перець — 3 кг;
- томатна паста — 0.5 кг;
- рослинна олія — 1 стакан;
- вода — 2 стакани;
- цукор — 1 стакан;
- сіль — 2 ст.л.;
- 9% оцту — 1 ст.л;
- часник — 4 зубчики.
Приготування
Порізати крупно перці вздовж на 4-6 частин у вигляді пелюсток. Складаємо в каструлю все відразу, окрім перців, перемішуємо.
Потім додаємо перці. Ставимо варитися, після закипання варимо 20 хвилин.
Перекладаємо перці в стерилізовані банки і закочуємо кришками, перевертаємо і укутуємо ковдрою до повного охолодження.