Кращий рецепт консервованих помідорів
У цій статті хочемо поділитися з вами рецептом приготуваня смачних консервованих помідорів без оцту.
Чудовий рецепт, кому не можна оцет. Розсіл випивають миттєво!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука правди
Інгредієнти:
Розрахунок на 3-х літрову банку:
- лимонна кислота — 1 ч. л.
- цукор — 5 ст. л. з гіркою,
- сіль — 2 ст. л. без гірки,
Розрахунок на літрову банку:
- лимонна кислота — кавова ложечка,
- цукор — 2 ст. ложки без гірки,
- сіль — трохи більше половини столової ложки.
Приготування
Укладаємо помідори в банку, потім спеції: часник 2-3 зубчики, перець горошком, гвоздика, кориця шматочками.
Заливаємо окропом і даємо охолонути, потім зливаємо воду.
Додаємо в банку сіль, цукор і лимонну кислоту. Заливаємо повторно окропом і закатуємо.
Смачного!