Крем для тортів, який підніме ваші десерти на високий рівень
Запорука успіху будь-якого домашнього торта або рулету – це крем, який не завжди виходить саме таким, як треба. Пропонуємо вам рецепт густого, сирного крему, він ідеально підходить до будь-яких тортів та інших видів випічки, відмінно поєднується з шоколадом і свіжими, замороженими фруктами і ягодами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування крему вам потрібні такі інгредієнти:
- сир – 320 гр;
- згущене молоко – 65 гр;
- вершкове масло – 175 гр;
- коньяк – 1 ст.л;
- цукрова пудра – 100 гр;
- ванільний цукор за бажанням.
Розм’якшуємо вершкове масло і збиваємо його з пудрою і ваніліном до стану білої піни. Повільно додаємо згущене молоко і переводимо міксер в швидкий режим, добре збиваємо, додаємо коньяк.
Сир перетираємо через сито в крем і збиваємо. Крем повністю готовий.