Кума дала рецепт салата з куркою, грибами і болгарським перцем, чоловік у захваті
Візьміть собі на замітку рецепт смачного салату.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Український Журнал
Інгредієнти: на 6-8 чоловік
- Курка-філе грудки 400 гр.
- Шампіньйони – (або інші гриби) 400 гр.
- Болгарський перець – 300 гр. (Два великих перцю)
- Червона цибуля – 1 шт.
- Натуральний йогурт – приблизно 200 мл.
- Діжонська гірчиця – приблизно 4 ч.л.
- Оливкова олія – для смаження
- Сіль, чорний перець – за смаком
Приготування:
1. Помийте і висушіть паперовим рушником філе грудки. Загорніть в харчову плівку і акуратно відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. Розігрійте сковороду-гриль (або звичайну), налийте оливкову олію і по можливості додайте кілька часточок часнику і гілочку чебрецю. Обсмажте курку на середньому вогні до готовності, це займе приблизно 10 хвилин. Остудіть і наріжте тонкою соломкою.
3. Розріжте печериці на 4 часточки. Якщо ви візьмете інші гриби, ріжте також дрібно. Всі інгредієнти цього салату повинні бути порізані досить крупно. Обсмажте гриби з додаванням оливкової олії до зникнення рідини. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Очистіть болгарські перці від насіння і білих внутрішніх частин. Розріжте перець горизонтально на дві частини і зробіть тонкі соломки.
5. Наріжте цибулю дуже тонко і обшпарте її окропом.
6. Остудіть всі інгредієнти і з’єднайте у великому салатнику.
7. Змішайте натуральний йогурт, гірчицю, сіль і мелений чорний перець за смаком.
8. Заправте соусом салат, перемішайте та смакуйте!
Смачного!