Моя коронна страва! Соковиті відбивні у пишному клярі. Спробувавши раз – готуватимете тільки так

Моя коронна страва! Соковиті відбивні у пишному клярі. Спробувавши раз – готуватимете тільки так.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

продукти:

  • М’ясо-400 гр.
  • Яйця – 4 штуки (у мене по 45 грам)
  • Борошно – 100 гр.
  • Спеції – за бажанням. (У мене сухий часник, перець чорний і сіль).
  • Масло для смаження.

Покроковий рецепт приготування соковитих відбuвних

М’ясо підійде будь-яке: курка, свинина, індичка, яловичина.

М’ясо нарізаємо на порційні шматочки, десь по 1 см. завтовшки.

Гарненько їх відбиваємо, але не до дірок.

З одного боку посипаємо сіллю, перцем, і за бажанням сухим часничком.

Жовтки відділяємо від білка. Яйця у мене маленькі по 45 грам, я взяла 4 штуки.

А ось і секрет шикарних відбивних – до білків додаю трохи солі і спушую міксером на високих оборотах пару хвилин в пишну білу масу!

Беру один шматочок м’яса вмочую спершу в жовток, потім в борошно і в білки.

Відправляю майбутні відбuвні на добре розігріту з олією сковорідку і готую по кілька хвилин на середньому вогні з кожного боку.

Я готую приблизно по 3 хвилини. Все залежить від того, з якого м’яса Ви готуєте.

Ви тільки подивіться які відбuвні виходять повітряні, м’ясо соковите і дуже смачне!

Не вдається скопіювати.