Моя коронна страва! Соковиті відбивні у пишному клярі. Спробувавши раз – готуватимете тільки так
Моя коронна страва! Соковиті відбивні у пишному клярі. Спробувавши раз – готуватимете тільки так.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
продукти:
- М’ясо-400 гр.
- Яйця – 4 штуки (у мене по 45 грам)
- Борошно – 100 гр.
- Спеції – за бажанням. (У мене сухий часник, перець чорний і сіль).
- Масло для смаження.
Покроковий рецепт приготування соковитих відбuвних
М’ясо підійде будь-яке: курка, свинина, індичка, яловичина.
М’ясо нарізаємо на порційні шматочки, десь по 1 см. завтовшки.
Гарненько їх відбиваємо, але не до дірок.
З одного боку посипаємо сіллю, перцем, і за бажанням сухим часничком.
Жовтки відділяємо від білка. Яйця у мене маленькі по 45 грам, я взяла 4 штуки.
А ось і секрет шикарних відбивних – до білків додаю трохи солі і спушую міксером на високих оборотах пару хвилин в пишну білу масу!
Беру один шматочок м’яса вмочую спершу в жовток, потім в борошно і в білки.
Відправляю майбутні відбuвні на добре розігріту з олією сковорідку і готую по кілька хвилин на середньому вогні з кожного боку.
Я готую приблизно по 3 хвилини. Все залежить від того, з якого м’яса Ви готуєте.
Ви тільки подивіться які відбuвні виходять повітряні, м’ясо соковите і дуже смачне!