М’які булочки з сирною начинкою: словами цю смакоту не передати

Мабудь кожен з нас любить поласувати чимось смачненьким, і щоб не довго готувати. Так ось сьогодні поговоримо саме про приготування смачненьких булочок.

Дуже швидкий рецепт приготування і булочки виходять не тільки смачними, а й м’якими, повітряними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Збережіть рецепт, щоб не загубити!

Необхідні інгредієнти:

• сир не жирний – 180 г;

• сіль щіпка;

• цукор – 100 г;

• молоко – 100 мл;

• борошно – 250 г;

• рослинна олія – 50 г;

• ванільний цукор за смаком;

• розпушувач – 1 ч.л.

Необхідні інгредієнти для начинки:

• сир – 200 г;

• крохмаль – 1.5 ст.л;

• цукор – 2 ст.л;

• пудра.

Процес приготування

З’єднуємо сир, сіль, цукор і ванільний цукор, вимішуємо до однорідності.

Вливаємо молоко і олію, вимішуємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, додаємо в тісто і вимішуємо. Маса повинна бути м’якою, якщо замало борошна – додавайте.

Накриваємо плівкою і залишаємо на 20 хвилин.

Змішуємо всі продукти для начинки.

Розкачуємо тісто в пласт, товщиною до 0.5 см, ділимо його на прямокутні частини.

На один край викладаємо по ложці начинки і звертаємо трубочки.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо трубочки.

Випікаємо при 180 градусах від 30 до 40 хвилин, дивіться по своїй духовці.

За бажанням посипаємо пудрою.

Порада: щоб тісто рівномірно піднімалося, всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. В якості начинки ви можете використовувати не тільки сир, а й інші солодкі продукти.

От і все, смачні булочки готові до вживання. Не забудьте поділитися цією смакотою із близбкими. Вони точно оцінять ваші старання.

Всім смачного!

Не вдається скопіювати.