Надзвичайно смачна курочка в медовому маринаді
Ви не зможете встояти, почувши аромат курочки! Завдяки маринаду, м’ясо буде просто танути в роті, залишаючи після себе дивовижний солодкуватий присмак.
Страва підійде, як для сімейної вечері, так і святкового столу. Ваші гості прийдуть в дикий захват від чудової курочки і будуть випрошувати рецепт. Готується все дуже просто і швидко. Так що сміливо приступайте!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами intermarium.news
Ви не зможете встояти, почувши аромат курочки! Завдяки маринаду, м’ясо буде просто танути в роті, залишаючи після себе дивовижний солодкуватий присмак.
Страва підійде, як для сімейної вечері, так і святкового столу. Ваші гості прийдуть в дикий захват від чудової курочки і будуть випрошувати рецепт. Готується все дуже просто і швидко. Так що сміливо приступайте!
Візьміть наступні інгредієнти:
– Курячі стегна шість-сім штук
– Сіль половину ч. л. (Можна більше або менше, це залежить від вашого смаку)
– Паприка одна ч. л .
– Мелений перець половину ч. л .
– Мед одна ст. л .
– Соєвий соус дві ст. л .
– Часник три зубчики
– Борошно 80 г
Переходимо до приготування чудової курочки в медовому маринаді:
1. У борошно всипаємо паприку, розмішуємо і обкачуємо в суміш всі стегенця.
2. Викладаємо на деко, який перед цим потрібно змастити олією.
3. Окремо змішуємо соєвий соус з медом, видавлюємо часник і виливаємо цю суміш на стегна. Закриваємо фольгою м’ясо.
4. Духовку включаємо для розігріву на 200 ° і поміщаємо курочку на пів години.
5. Через 30 хвилин прибираємо фольгу і повертаємо стегенця в духовку ще на 15 хвилин.
Візьміть наступні інгредієнти:
– Курячі стегна шість-сім штук
– Сіль половину ч. л. (Можна більше або менше, це залежить від вашого смаку)
– Паприка одна ч. л .
– Мелений перець половину ч. л .
– Мед одна ст. л .
– Соєвий соус дві ст. л .
– Часник три зубчики
– Борошно 80 г
Переходимо до приготування чудової курочки в медовому маринаді:
1. У борошно всипаємо паприку, розмішуємо і обкачуємо в суміш всі стегенця.
2. Викладаємо на деко, який перед цим потрібно змастити олією.
3. Окремо змішуємо соєвий соус з медом, видавлюємо часник і виливаємо цю суміш на стегна. Закриваємо фольгою м’ясо.
4. Духовку включаємо для розігріву на 200 ° і поміщаємо курочку на пів години.
5. Через 30 хвилин прибираємо фольгу і повертаємо стегенця в духовку ще на 15 хвилин.