Нарешті я знайшла рецепт, який виходить з першого разу! Печінковий торт-паштет – смакота неймовірна! Усі, хто спробував, відразу просять рецепт. І готувати легко і просто

Я довго шукала рецепт печінкового паштету, щоб виходило смачно, і готувати було легко. З цим рецептом впорається будь-яка господиня. Все дуже просто, а виходить шалено смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці сьогодні

Якщо ви теж прихильник страв з печінки, цей рецепт – для вас.

Інгрідієнти:

  • Печінки (у мене свиняча) – 500 г, сало – 100 г.
  • Цибуля – 1—2 шт, морква – 1 шт.
  • Молоко – 1 склянка, курячі яйця – 2.
  • Борошно – 4—5 повні столові ложки.
  • Сіль, спеції за смаком.

Покроковий рецепт

Спочатку нарізаємо печінку, потім сало. Додаємо яйця, молоко, борошно, цибулю з морквою і спеції.

Усі інгредієнти змішую та подрібнюю до однорідності в блендері (моркву та цибулю попередньо трішки обсмажую), солю та приправляю за смаком.

Випікала в мультиварці, режим – випічка, 45—50 хвилин. Можна випікати і в духовці, на середньому рівні, режим верх/низ 180°С, 40—45 хвилин, готовність перевірити сухою зубочисткою!

Рецепт Альона Олена

Смачного!