Нарешті я знайшла рецепт, який виходить з першого разу! Печінковий торт-паштет – смакота неймовірна! Усі, хто спробував, відразу просять рецепт. І готувати легко і просто
Я довго шукала рецепт печінкового паштету, щоб виходило смачно, і готувати було легко. З цим рецептом впорається будь-яка господиня. Все дуже просто, а виходить шалено смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці сьогодні
Якщо ви теж прихильник страв з печінки, цей рецепт – для вас.
Інгрідієнти:
- Печінки (у мене свиняча) – 500 г, сало – 100 г.
- Цибуля – 1—2 шт, морква – 1 шт.
- Молоко – 1 склянка, курячі яйця – 2.
- Борошно – 4—5 повні столові ложки.
- Сіль, спеції за смаком.
Покроковий рецепт
Спочатку нарізаємо печінку, потім сало. Додаємо яйця, молоко, борошно, цибулю з морквою і спеції.
Усі інгредієнти змішую та подрібнюю до однорідності в блендері (моркву та цибулю попередньо трішки обсмажую), солю та приправляю за смаком.
Випікала в мультиварці, режим – випічка, 45—50 хвилин. Можна випікати і в духовці, на середньому рівні, режим верх/низ 180°С, 40—45 хвилин, готовність перевірити сухою зубочисткою!
Рецепт Альона Олена
Смачного!