Неймовірно смачні пісні котлетки, які я вчора скуштувала вперше! Нічого подібного я в житті не їла! І подумати не могла, що пісна страва може бути настільки смачною!

Неймовірно смачні пісні котлетки, які я вчора скуштувала вперше! Нічого подібного я в житті не їла! І подумати не могла, що пісна страва може бути настільки смачною!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці сьогодні

Складові: 

  • капуста – 1 шт
  • картопля – 3 шт
  • цибуля – 2 шт
  • манна крупа – 3 ст. л.
  • борошно – 130-150 г
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для смаження
  • зелень – для оформлення

Приготування:

Качан капусти дрібненько нашаткувати, можна з допомогою комбайна. Залити капусту на 1 годину окропом.

Нарізану дрібненько цибулю обсмажуємо на маленькому вогнику до золотистого відтінку. Потім беремо капусту, і, зливши з неї воду, обсмажуємо на олії десь хвилин 20.

Далі беремо картоплю і, натерши її на крупній тертці, змішуємо з цибулею, дрібно нарізаною зеленню і  часником.

Наступний етап: додаємо до картоплі з цибулею обсмажену капусту і досить добре все це перемішуємо. Згодом додаємо туди манну крупу, сіль, перець і ще раз все перемішуємо. Поступово перемішуючи сипемо туди  борошно.

Коли все гарно змішали, формуємо з фаршу невеликі продовгуваті котлети.

Добре розігрівши на сковороді олію, обсмажуємо наші котлетки з двох сторін. Щоб утворилася золотиста скоринка.

Котлетки виходять дуже смачними і соковитими! Навіть з м’ясними не зрівняються!

Смачного!

Не вдається скопіювати.