Новий для мене “Повітряний і ароматний бісквіт без яєць”.

Пропонуєм вам рецепт смакоти!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Складові:

  • борошно – 200 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • цукор – 100 г
  • кефір – 200 мл
  • соняшникова олія – ​​5 ст. л.
  • ванілін – 1 ч. л.

Приготування:

Духовку розігріти до 200 градусів.

Підготувати форму для випікання, змастити її маслом і обсипати манною крупою, щоб тісто можна було легко вийняти.

Борошно просіяти, додати розпушувач, ванілін, все перемішати.

Кефір змішати з маслом, додати цукор.

Розмішати так, щоб цукор добре розчинився.

Потім почати вливати отриману рідину в борошно, добре перемішуючи все вінчиком до появи пухирців.

Потім швидко вилити тісто у форму і поставити випікатися.

Випікається він близько 15-20 хвилин, залежить від духовки.

Перші 10 хвилин духовку відкривати не можна, інакше тісто не підніметься.

Смачного!