Ніжне та ароматне домашнє печиво на сметані. Воно гарно підійде до чаю або кави
Печиво на сметані досить просто готувати. Воно виходить неймовірно ніжним, ароматним та смачним. Це пісочне печиво чудово підійде до чаю та кави або в якості швидкого перекусу. Долучайте до приготування дітей, щоб провести час разом приємно та корисно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне 320 гр.;
- Цукор пісок 2 ст. л.;
- Розпушувач для тіста 1 ч. л.;
- Сметана будь-яка 100 мл.;
- Масло вершкове 100 гр.;
- Курячі яйця 2 шт.;
- Ванілін;
- Сіль 1 дрібка.
Спосіб приготування:
- Просійте борошно, додайте цукор, розпушувач, сіль, ванілін та ретельно перемішайте.
- Натріть холодне масло на тертці з великими отворами, додайте до борошняної суміші та перетріть в крихту.
- Додайте 1 яйце, сметану та замісіть тісто.
- Розкатайте масу товщиною 0,5 см, змастіть збитим яйцем, присипте цукром та розріжте на довільні кусочки або виріжте формочкою фігурки.
- Перекладіть шматочки тіста на застелене пергаментом деко.
- Випікайте 25 хвилин в розігрітій до 180°С духовці.
Готуйте смачний чай, каву або какао та запрошуйте родину на дегустацію.
Смачного!