Ніжні пиріжки з сирного тіста та яблуками. Це швидко і смачно
Пропонуємо приготувати найніжніші пиріжки з сирного тіста з яблуками.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Вам знадобиться:
Тісто:
Борошно – 150 гр.;
Яйце – 1 шт.;
Сир 9% — 200 гр.;
Цукор – 2 столові ложки;
Сіль;
Сода.
Начинка:
Яблуко – 3- 4 шт.;
Масло вершкове – 20 гр.;
Цукор ванільний – дрібка;
Олія рафінована – для смаження.
Спосіб приготування:
Сир змішайте до однорідності з цукром, сіллю, содою та яйцем.
Починайте потроху додавати борошно та замісіть тісто. Воно повинно трохи прилипати до рук.
Тісто накрийте харчовою плівкою та залиште в холодильнику на 1 годину.
Готуємо начинку. Очистьте яблука від шкірки та наріжте невеликими кубиками.
На пательні розігрійте вершкове масло та додайте яблука, ванільний цукор, та 2 столові ложки звичайного цукру. Тушкуйте яблука під кришкою 5 хвилин. Потім дайте охолонути.
Дістаньте тісто та поділіть на 10 частин. Кожну частинку розкатайте та в середину покладіть пів чайної ложки цукру та начинку. Закріпіть краї.
Смажте пиріжки на розігрітій пательні з обох сторін до золотавої скоринки.
Смачного!