ОДНЕ ЯЙЦЕ; СКЛЯНКА КЕФІРУ; 400 ГР. КАПУСТИ. ДЛЯ НАЙСМАЧНІШОЇ СТРАВИ, ЯКУ ПОЛЮБИТЬ УСЯ РОДИНА

Одне яйце; склянка кефіру; 400 гр. капусти. Для найсмачнішої страви, яку полюбить уся родина.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Складові:

  • Капуста – 400 грам
  • Цибуля – 1 штук
  • Кефір – 200 мл
  • Яйце – 1 штук
  • Борошно – 3-5 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1/3 ч. л.
  • Сіль, перець, зелень за смаком

Приготування капустяних оладків:

Нашаткувати дрібно капусту, посолити і пом’яти руками.

Капуста повинна стати м’якою і пустити сік.

Цибулю натираємо на грубій тертці, додаємо кефір, яйце, дрібно порізану зелень, за бажанням додайте зубчик часнику, борошно і розпушувач, добре перемішуємо, тісто повинно вийти, як густа сметана.

Розігріваємо на сковороді небагато рослинного масла і смажимо оладки на середньому вогні до золотистого кольору.

Смачного!