Ось, дівчатка, рецептик ідеального лаваша. Завжди виходить, магазинного більше не купую.

Ось, дівчатка, рецептик ідеального лаваша. Завжди виходить, магазинного більше не купую.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Складові:

  • 350 г борошна
  • 200 мл окропу
  • 1 ч. л без гірки солі
  • 2 ст. л. олії

Готуємо:

В муку додаємо сіль, олію, окріп і перемішуємо ложкою. Коли трохи остине, замісити тісто і покласти його в пакетик на 30 хвилин.

Після того розділити тісто на порції і розкатати млинець дуже тоненько, наскільки можливо.

Має бути діаметром вашої сковорідки.Смажити на сухій сковороді без олії.

Як з’являться “бульбашки” на поверхні – перевернути на інший бік.

Готовий лаваш змазати водою і накрити рушником. Повторювати так з кожним лавашем.

Начинку – за вашим смаком.

В мене це найчастіше варене яйце, ріпчаста цибуля і морква обсмажені на олії, зелена цибуля заправлені домашнім майонезом. Іноді – сир з зеленню.

Дуже смачно і до шашличку і просто замість хліба, і з різними начинками.

Смачного!

Не вдається скопіювати.