Прекрасне доповнення смачної вечері, або. як закуска до святкового столу. Пікантні грибочки по-корейськи
Прекрасне доповнення смачної вечері, або. як закуска до святкового столу. Пікантні грибочки по-корейськи.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Global Press
необхідні продукти
- 1 кілограм грибів
- 2 моркви
- 2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- 4 столові ложки оцту 9%
- 2 столові ложки цукру
- 1 чайна ложка солі
- 100 грам олії
- пів чайної ложки коріандру
- перець
Починаємо приготування
Гриби і нарізаємо шматочками. Висипаємо в киплячу воду, доводимо до кипіння і проварюємо 1-2 хвилини. відкидаємо на друшляк і даємо повністю охолонути. Перекладаємо в каструлю.
Очищену моркву натираємо на терці для моркви по-корейськи, додаємо до грибів.
Туди ж відправляємо нарізану соломкою цибулю, часник, пропущений через прес. Додаємо цукор, сіль, чорний перець, коріандр і вливаємо оцет з олією. Все перемішуємо і накриваємо тарілкою, зверху ставимо вантаж.
Всю конструкцію відправляємо до холодильника і залишаємо на 8-10 годин. Через відведений час страва готова, можна подавати до столу.
Смачного!