Прекрасне доповнення смачної вечері, або. як закуска до святкового столу. Пікантні грибочки по-корейськи

Прекрасне доповнення смачної вечері, або. як закуска до святкового столу. Пікантні грибочки по-корейськи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Global Press

необхідні продукти

  • 1 кілограм грибів
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 4 столові ложки оцту 9%
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка солі
  • 100 грам олії
  • пів чайної ложки коріандру
  • перець

Починаємо приготування

Гриби  і нарізаємо шматочками. Висипаємо в киплячу воду, доводимо до кипіння і проварюємо 1-2 хвилини. відкидаємо на друшляк і даємо повністю охолонути. Перекладаємо в каструлю.

Очищену моркву натираємо на терці для моркви по-корейськи, додаємо до грибів.

Туди ж відправляємо нарізану соломкою цибулю, часник, пропущений через прес. Додаємо цукор, сіль, чорний перець, коріандр і вливаємо оцет з олією. Все перемішуємо і накриваємо тарілкою, зверху ставимо вантаж.

Всю конструкцію відправляємо до холодильника і залишаємо на 8-10 годин. Через відведений час страва готова, можна подавати до столу.

Смачного!