Приготувала вперше на іменини, жодна гостя без рецепту додому не пішла. Тортик “Шоколадне кухе”. Ну дуже смачний, і вийшов з першого ж разу
Приготувала вперше на іменини, жодна гостя без рецепту додому не пішла. Тортик “Шоколадне кухе”. Ну дуже смачний, і вийшов з першого ж разу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти:
для бісквіта:
- яйця – 4 шт
- цукор – 1,5 скл.
- молоко – 1 скл.
- олія – 2/3 скл.
- какао – 3 ст.л.
- розпушувач – 10 гр
- борошно – 3 скл.
- ванілін – 1 пакетик
для крему:
- згущене молоко – 1 банка
- масло вершкове. – 180 гр
- шоколад молочний – 100 гр
- стакан = 250мл
Як приготувати:
Яйця добре спушити міксером до пишної піни, додати цукор і ванілін, продовжуючи спушувати.
Потім в яєчну суміш влити молоко і олію.
Просіяне борошно змішати з какао і розпушувачем, невеликими порціями вмішати в рідку суміш, не припиняючи спушувати міксером.
Тісто вилити в змащену форму. Випікати в духовці при температурі 180 * близько години.
Для крему потрібно спушити м’яке масло зі згущеним молоком і додати розтоплений шоколад.
Готовий корж остудити, розрізати на 3 частини (можна і на 4) і змастити кремом. Дати торту просочитися.
Прикрасити за бажанням.
Смачного!