Просто нарізаю яблука, заливаю і ставлю в духовку – пиріг готовий. Печеться швидко і якісно!

Пиріг печеться дуже швидко і виходить якісно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • яйця – 3 шт;
  • цукор – 100 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • яблука – 2 шт;
  • масло вершкове – 100 г.

З яблук видаляємо серцевину і ріжемо тонкими часточками.

Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо яблучні дольки.

Збиваємо яйця, потім додаємо цукор і збиваємо до однорідності.

Додаємо інші інгредієнти і вимішуємо густе тісто.

Заливаємо яблучні дольки тістом і розрівнюємо.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 25 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою, змішаною з корицею, можна змастити медом з подрібненими грецькими горіхами.