Пісочні горішки за простим рецептом. Ті самі що ми так любили в дитинстві

Пісочні горішки з вареним згущеним молоком – це найулюбленіше печиво всіх дітлахів. Пропонуємо ознайомитися з рецептом тіста для цієї страви. Родина буде вдячна за такий сюрприз.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Складові:

  • Пшеничне борошно 300 гр.;
  • Цукор пісок 1 скл.;
  • Масло вершкове 200 гр.;
  • Курячі яйця 4 шт.;
  • Цукор ванільний 10 гр.;
  • Харчова сода 0,5 ч. л.;
  • Варене згущене молоко;
  • Морська сіль 1 дрібка.

Спосіб приготування:

  1. До м’якого вершкового масла додайте цукор пісок, ванільний цукор, збиті у піну курячі яйця, харчову соду, сіль та добре перемішайте за допомогою міксера.
  2. Додайте порціями просіяне пшеничне борошно, щоб тісто було як на густі оладки.
  3. Поставте на півгодини в холодильник.
  4. У спеціальні форми для горішків викладіть тісто.
  5. Випікайте до утворення золотої скоринки.
  6. Готові охолоджені горішки начиніть вареним згущеним молоком.

Смачного!