Рецепти домашнього паштету на будь-який смак. Це смачно та швидко

Більшість людей, як закуску полюбляють паштети, тому пропонуємо приготувати кілька варіантів на будь-який смак. Він стане коронною стравою під час застілля.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Класичний варіант паштету:

Вам знадобиться:

  • Печінка яловича – 0,5 кг.;
  • Шпик – 100 гр.;
  • Масло вершкове – 100 гр.;
  • Морква – 2 шт.;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Сіль;
  • Перець.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте невеликим кубиком, моркву натріть на тертці.
  2. Обсмажте овочі зі шпиком на пательні.
  3. Наріжте невеликими кубиками печінку та додайте смажитись до овочів.
  4. Обсмажте до повного приготування, додавши спеції.
  5. Залиште продукти охолонути.
  6. Подрібніть овочі за допомогою блендера.
  7. Після, додавши масло, все перемішай до однорідності.

Паштет готовий, смачного!

Паштет з французькими нотками.

Вам знадобиться:

  • Фарш яловичий – 200 гр.;
  • Фарш зі свинини – 300 гр.;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Яйця курячі – 5 шт.;
  • Масло вершкове;
  • Зелень;
  • Сіль;
  • Перець;
  • Французькі трави;
  • Лавровий лист – 2 шт.

Спосіб приготування:

  • Відваріть 4 яйця та залишіть їх остигати.
  • Візьміть глибоку миску та покладіть туди фарш.
  • Цибулю подрібніть кубиком.
  • Зелень наріжте дрібно.
  • Візьміть посуд, збийте в ньому яйце та додайте у фарш.
  • Також, додайте цибулю, зелень та спеції.
  • Візьміть форму для випічки, застеліть пергаментом. Покладіть половину фаршу, зробіть поглиблення та покладіть варені яйця. Засипте зверху фаршем.
  • Покладіть зверху лавровий лист та трохи масла.
  • Випікайте при 180 градусах – 20 хвилин.

Куштувати паштет краще холодним. Смачного!

Паштет з бринзою та язиком.

Вам знадобиться:

  • Язик свинячий, відварений – 800 гр.;
  • Вершки – 100 мл.;
  • Бринза – 150 гр.;
  • Вершкове масло.

Спосіб приготування:

  1. Всі складові необхідно подрібнити на блендері.
  2. Масло розтопіть на водяній бані, зніміть пінку та вилийте на паштет.
  3. Додайте спеції.
  4. Почекайте поки паштет стане холодним та відправте до холодильної камери.

Смачного!

Рибний паштет.

Вам знадобиться:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Скумбрія – 1шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Вершки – 100 мл.;
  • Апельсин.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть рибу.
  2. Наріжте апельсин пів кільцями та начиніть ним рибу.
  3. Запечіть рибу у фользі.
  4. Після необхідно розім’яти рибу виделкою та додати цедру апельсину.
  5. Збийте рибу в блендері.
  6. Цибулю наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
  7. Обсмажте овочі на пательні, додавши спеції.
  8. Додайте овочі в блендер та збийте.
  9. Змішайте рибу з овочами.
  10. Збийте міксером вершки та додайте в паштет.

Смачного!



Паштет яблучний.

Вам знадобиться:

  • Печінка куряча – 300 гр.;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Масло вершкове – 50 гр.;
  • Яблуко – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Печінку наріжте.
  2. Наріжте невеликим кубиком цибулю.
  3. Обсмажте інгредієнти на пательні.
  4. Натріть на дрібній тертці яблука та додайте до печінки.
  5. Додайте масло та готуйте 20 хв.
  6. Подрібніть все в блендері та почекайте поки суміш охолоне.

Смачного!

Готувати паштети дуже просто та швидко. Тож скоріше йдіть на кухню та починайте експериментувати.

Не вдається скопіювати.