Рецепт найніжніших панкейків на молоці
Такі американські млинці можна подавати з різними солодкими добавками, готувати їх просто і швидко, тому для сніданку вони ідеально підходять.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- молоко – 1 склянка;
- борошно – 1.5 склянки;
- сода – 1\2 ч.л;
- цукор – 2 ст.л;
- сіль – дрібка;
- олія соняшникова – 2 ст.л;
- яйце – 1 шт.
Процес приготування панкейків
Борошно просіваємо і змішуємо з іншими сухими продуктами.
Молоко з’єднуємо з яйцем і рафінованою соняшниковою олією, збиваємо міксером до однорідності.
Змішуємо обидві суміші і вимішуємо однорідне тісто.
Особливість панкейків в тому, що в своїй більшості, їх смажать без олії.
Тому розігріваємо сковороду і смажимо млинці без олії з двох сторін до рум’яності.
Подаємо млинці з різними варенням, джемами, ягідними соусами, сметаною або сметанним кремом, шоколадною пастою. Смачно і з заварним кремом або збитими вершками. На наступний день, якщо млинці у вас залишилися, можна збризнути їх розтопленим вершковим маслом і прогріти в сковороді під кришкою на невеликому вогні.