Рецепт найніжніших панкейків на молоці

Такі американські млинці можна подавати з різними солодкими добавками, готувати їх просто і швидко, тому для сніданку вони ідеально підходять.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 1 склянка;
  • борошно – 1.5 склянки;
  • сода – 1\2 ч.л;
  • цукор – 2 ст.л;
  • сіль – дрібка;
  • олія соняшникова – 2 ст.л;
  • яйце – 1 шт.

Процес приготування панкейків

Борошно просіваємо і змішуємо з іншими сухими продуктами.

Молоко з’єднуємо з яйцем і рафінованою соняшниковою олією, збиваємо міксером до однорідності.

Змішуємо обидві суміші і вимішуємо однорідне тісто.

Особливість панкейків в тому, що в своїй більшості, їх смажать без олії.

Тому розігріваємо сковороду і смажимо млинці без олії з двох сторін до рум’яності.

Подаємо млинці з різними варенням, джемами, ягідними соусами, сметаною або сметанним кремом, шоколадною пастою. Смачно і з заварним кремом або збитими вершками. На наступний день, якщо млинці у вас залишилися, можна збризнути їх розтопленим вершковим маслом і прогріти в сковороді під кришкою на невеликому вогні.

Не вдається скопіювати.