Рецепт оригінальних печінково-картопляних котлет. Простий рецепт бюджетної страви
Якщо у вас залишилося пюре, але ніхто не хоче його їсти, тоді візьміть будь-яку печінку і приготуйте незвичайні котлетки. У них закохається вся ваша сім’я! А головне смачна і ситна страва виходить зовсім недорогою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Інгредієнти, які потрібні для приготування котлет:
- 300 г будь-якої печінки;
- 500-600 г вареної картоплі;
- 70-80 г цибулі або 1 штука;
- 3-4 ст. л. білих сухарів для панірування;
- 5-6 ст. л. борошна;
- 1 куряче яйце;
- 3-4 ст. л. олії ;
- сіль і чорний перець в залежності від смаку.
Покроковий процес приготування оригінальних котлет з печінки і картоплі
Для початку зваріть картоплю (можна в шкірці, а можна без), дайте їй охолонути і натріть на дрібній тертці.
Печінку перекрутити на м’ясорубці разом з цибулею і додайте в картоплю. Туди ж видавити часник за допомогою преса і всипте сухарі для панірування.
Потім розбийте яйце в масу, посоліть, поперчіть і гарненько перемішайте. Якщо фарш вийшов рідкий, додайте трішки борошна.
Розколіть олію в сковорідці. В цей час сформуйте з фаршу кругленькі котлетки і обваляйте в борошні.
Викладіть котлети в сковорідку і смажте в 1-2 хвилини на сильному вогні. Після зменшіть вогонь і готуйте 7-9 хвилин.