Рецепт ресторанної піци. Тепер і у мене виходить легкий і тонкий корж
Таке тісто виходить дуже схожим на справжню італійську піцу. Секрет полягає в тому, що в ньому є молоко, яке надає йому ніжності і легкості. Будь-яка начинка з такою основою викличуть справжній фурор серед вашої родини і друзів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Щоб приготувати тісто візьміть такі продукти:
300 г борошна пшеничного;
200 мл молока;
10 г дріжджів;
2 ч. л. цукру;
половина ч. л. солі;
2 ст. л. масла оливкового;
Для приготування начинки:
150 г сиру твердих сортів;
150 г шинки;
1 помідор;
томатний соус.
Поетапне приготування найсмачнішої піци
Молоко повинно бути теплим. У нього всипте сіль, цукор, додайте дріжджі і оливкову олію. Ретельно все розмішайте.
Борошно просійте за допомогою сита і по ложці додайте в молочну суміш. Вимішуйте тісто до м’якості. Ємність з тістом прикрийте рушником і приберіть на півгодини в тепленьке містечко. За цей час тісто має підійти.
Кухонну стільницю посипте борошном і перекладіть на неї тісто. Розкатайте його в тоненький пласт будь-якої форми.
Тісто покрийте шаром соусу з помідорів, зверху викладіть порізані інгредієнти для начинки і присипте тертим сиром.
Попередньо розігрійте духовку і поставте запікати піцу. Готуйте приблизно 15 хвилин при 190 °.