Рецепт смачного пломбірного крему для будь-якого десерту, немов морозиво

Якщо Ви печете печиво, то цей пломбірний крем відмінно підійде для перемащення.

Пломбірна крем підійде для будь-яких тістечок, тортів і печива. Його смак дійсно нагадує морозиво. Цей рецепт вам точно стане в нагоді!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні інгредієнти для пломбірна крему:

500 г жирної сметани (краще за все підійде домашня);

250 г вершкового масла;

180 г цукор;

3 ст. л. пшеничного борошна;

два курячих яйця;

1 пакетик ваніліну;

кірка лимона.

Як приготувати пломбірний крем

Для початку дістаньте з холодильника вершкове масло. Воно повинно гарненько пом’якшати.

Далі в глибокому посуді змішайте борошно, сметанку, цукор, ванілін, яйця і шкірку лимона. Збийте інгредієнти міксером або віночок до однорідної консистенції.

Візьміть дві каструлі, одну побільше, другу поменше. В ту, що трохи менше перекладіть приготовлену масу, в побільшу – налийте воду.

Маленьку каструлю встановіть в більшу з водою і поставте на плиту. Варіть масу, поки не загусне. Після приберіть з плиту і дайте охолонути.

М’яке масло збийте міксером до утворення пишної піни. А після потроху додайте остиглий крем, при цьому весь час збивайте. Після того, як ви додасте весь крем, збивайте ще 2-3 хвилини.

Ось ми і приготували крем! Насолоджуйтеся його неймовірним смаком, приготувавши який-небудь десерт.