Рибні тефтелі з рисом в томатній підливці. Смачна та цікава страва
Ця страва ідеально підходить для тих, хто дотримується посту. Пропонуємо приготувати дуже смачні рибні тюфтелі з рисом та сочевицею, з томатною підливою. Приготувавши цю страву ви залишитесь дуже задоволеними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Для приготування цієї страви вам знадобиться:
- Риба на ваш смак – 300 гр.;
- Рис – 130 гр.;
- Сочевиця зелена – 100 гр.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Томатна паста – 50 гр.;
- Борошно пшеничне – 2 столові ложки;
- Цукор – 1 столова ложка;
- Олія рафінована;
- Сіль;
- Перець;
- Спеції.
Спосіб приготування:
- Розпотрошіть рибу, приберіть голову, кістки та наріжте дрібним кубиком.
- Залийте сочевицю склянкою води та відваріть на протязі 15 хвилин.
- Рис відваріть до повної готовності.
- Наріжте цибулю дрібно та обсмажте на пательні до золотого кольору.
- Моркву потріть на терці та додайте до цибулі.
- Сочевицю подрібніть в блендері.
- Змішайте рибний фарш, подрібнену сочевицю, рис, овочі та додайте спеції.
- Зліпіть тюфтелі з цієї суміші та обсмажте на пательні.
- В іншій пательні змішайте томатну пасту, борошно, сіль, цукор та обсмажуйте 5 хвилин.
- Залийте тюфтелі підливкою.
- Протушкуйте всі інгредієнти на протязі 5 хвилин.
Страва готова. Подавати до столу можна разом з гарніром або овочами. Смачного!