Сало ніжне, шкірка м’яка, смак неперевершиний, а головне можна солити і сало, і м’ясо, і навіть м’ясо на кісточці. Це швидко і смачно!
Ось він рецепт смакоти, скоріше поділіться з друзями!
Подібним чином можна солити і сало, і м’ясо, і навіть м’ясо на кісточці. Це швидко і смачно!
Для приготування потрібно:
- 1 кг свинячої грудинки
- 1 л. води
- 1 головка часнику
- 5 лаврових листків
- 4 ст. л. солі
- чорний перець мелений і горошком за смаком
- червоний мелений перець за смаком
Приготування:
На кожен кілограм сала використовується 1 літр води. Постав її на вогонь і додай спеції і сіль.
Поки вариться розсіл, підготуй сало. Помий його і зішкребти ножем з шкурки наліт.
Чисте сало наріж на невеликі шматки.
Коли сіль розчиниться, відправляй в розсіл сало.
Накрий кришкою і доведи до кипіння.
Як тільки розсіл з салом закипить, прибери накип, прикрути вогонь і вари рівно 25 хвилин.
Коли сало провариться, видави прямо в каструлю часник.
Накрий кришкою і винеси в холодне місце на 12 годин.
Сало може зберігатися в морозильній камері, а можна його з’їсти за один вечір. Сало ніжне, шкірка м’яка, смак непередаваний … Готове сало можна посипати паприкою, чорним меленим перцем, сухою зеленню – вибирати тобі.
Всім приємної трапези!