СЕКРЕТНИЙ ІНГРЕДІЄНТ НЕПЕРЕВЕРШЕНИХ БІЛЯШІВ. ОТРИМАЄТЕ ДУЖЕ М’ЯКЕ І ПУХНАСТЕ ТІСТО З СОКОВИТОЮ НАЧИНКОЮ
Секретний інгредієнт неперевершених біляшів. Отримаєте дуже м’яке і пухнасте тісто з соковитою начинкою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти:
- Картопля-0.5 кг
- Відвар картопляний-1 ст
- Борошно-2 ст (але може треба буде додати ще 1 ст, так як все залежить яка у вас картопля і борошно)
- Яйце-2 шт
- олія -2 ст.л
- сіль-0.5 ч.л
- цукор-1 ч.л
- дріжджі-1 пак 11 гр (сухі або 50 гр сирі)
Відварити картоплю, злити відвар, але не виливати. Разім’яти добре картоплю, ще в теплу вводимо відвар, яйце, олію, сіль, цукор і борошно, дріжджі. Вимісити тісто і залишити на 40 хв. Двічі за цей час підмісити.
Потім формуємо і печемо біляші, як зазвичай.
Приємного апетиту!