Скумбрія запечена з овочевою начинкою. Таку смакоту ще треба пошукати.
Хочете приготувати рибу за вишуканим рецептом? Тоді скумбрія, запечена з овочевою начинкою саме для вас. Підійде як для сімейної вечері, так і до святкового столу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Інгредієнти для приготування:
- Скумбрія — 800 г;
- Цибуля — 1 шт.;
- Морква — 1 шт.;
- Болгарський перець — 1 шт.;
- Петрушка – пів-пучка;
- Лимонний сік — 2 ст. л.;
- Соняшникова олія — 3 ст. л.;
- Соєвий соус – 2 ст. л.;
- Сіль — за смаком;
- Чорний мелений перець (за смаком).
Покрокове приготування:
- Рибу розморозити, вздовж спинного плавника зробити розріз, через нього почистити рибину (має вийти філе).
- Полити лимонним соком і соєвим соусом готове філе, маринувати 20 хвилин.
- Порізати цибулю та перець, натерти моркву, перемішати, посолити, поперчити.
- На рослинній олії смажити до напівготовності.
- Обсмажені овочі перекласти на рибне філе, притрусити зеленню, сформувати рулет.
- Олією змастити фольгу, покласти на неї рибу, краї фольги загорнути.
- Готувати в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Вишукана страва готова. Смачного!