Смачний та ніжний рулет з сала. Виглядає апетитно, та просто тане в роті

Рулет з сала це неймовірно смачна закуска. Він виглядає дуже апетитно та має спокусливий аромат. На відміну від смаженого та печеного сала, цей рулет не має запеченої твердої шкірки, чим набагато корисніший. Така страва підійде до будь-якого застілля або для швидкого перекусу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Доброта

Інгредієнти:

  • Сало підчеревина 1 кг.;
  • Лушпиння з цибулі 100-150 гр.;
  • Часник 1 гол.;
  • Морква 1 шт.;
  • Морська сіль;
  • Перець чорний мелений;
  • Лавровий лист 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Підчеревину поріжте повздовж на смужки, помийте та просушіть на серветці.
  2. У каструлю покладіть лушпиння з цибулі, залийте водою, поставте варитися на вогонь. Як закипить вимкніть плиту, залишіть охолоджуватись та настоюватись.
  3. За бажанням, можете зняти шкірку з сала, посоліть, поперчіть та натріть пропущеним через прес часником.
  4. Поріжте морквину на кружечки та розкладіть на сало, згорніть смужки сала, кожний окремо, рулетом та обмотайте щільно нитками.
  5. Покладіть їх у каструлю, присипте сіллю, лавровим листом та залийте рідиною в якій варилось лушпиння.
  6. Поставте варитись приблизно на годину, після того як закипить.
  7. Дістаньте рулети з каструлі, охолодіть та покладіть в холодильник.
  8. З рулетів зніміть нитки, поріжте на шматки та подавайте до столу притрусивши подрібненою зеленню.

Смачного!