СМАЧНЮЩА МАРИНОВАНА ЦИБУЛЬКА. ДО САЛАТУ, ШАШЛИКУ, КАРТОПЕЛЬКИ, НА ЗАКУСКУ. СМАЧНІШОЇ І НЕ КУШТУВАЛА. А ЩЕ, ЗБЕРІГАЄТЬСЯ ГАРНО
Смачнюща маринована цибулька. До салату, шашлику, картопельки, на закуску. Смачнішої і не куштувала. А ще, зберігається гарно
Всім ця маринована цибуля дуже подобається, її добре не тільки замість звичайної до салатів додавати, а й просто так їсти, дуже смакує з м’ясом. На тарілочку до шашлику взагалі ідеально, до того ж швидко готується, доки шашлик смажиться – цибуля вже замаринувати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Отже, нам потрібно:
- Кілька цибулинок
- Вода 250 гр.
- Оцет 9% – 65-70 гр.
- Цукор 50 гр. (3 стол. Ложки без гірки)
- Сіль 0,5 столової ложки
Цибулю ріжемо кільцями – півкільцями, складаємо в невелику баночку.
Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, вливаємо оцет, як тільки почне закипати.
Заливаємо маринадом цибулю.
Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1 – 1,5 год.) Цибуля готова, можна використовувати і їсти.
Готова маринована цибуля зберігається в холодильнику. Охолодженою буде смачніше.
Саме чітке дотримання пропорцій і те. що цибульку одразу закриваємо в баночку під кришку і надає їй того самого неповторного смаку і аромату
Смачного, шановні!
Не забудьте поділитись з друзями цим прекрасним рецептом.