СМАЧНЮЩА МАРИНОВАНА ЦИБУЛЬКА. ДО САЛАТУ, ШАШЛИКУ, КАРТОПЕЛЬКИ, НА ЗАКУСКУ. СМАЧНІШОЇ І НЕ КУШТУВАЛА. А ЩЕ, ЗБЕРІГАЄТЬСЯ ГАРНО

Смачнюща маринована цибулька. До салату, шашлику, картопельки, на закуску. Смачнішої  і не куштувала. А ще, зберігається гарно

Всім ця маринована цибуля дуже подобається, її добре не тільки замість звичайної до салатів додавати, а й просто так їсти, дуже смакує з м’ясом. На тарілочку до шашлику взагалі ідеально, до того ж швидко готується, доки шашлик смажиться – цибуля вже замаринувати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Отже, нам потрібно:

  • Кілька цибулинок
  • Вода 250 гр.
  • Оцет 9% – 65-70 гр.
  • Цукор 50 гр. (3 стол. Ложки без гірки)
  • Сіль 0,5 столової ложки

Цибулю ріжемо кільцями – півкільцями, складаємо в невелику баночку.

Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, вливаємо оцет, як тільки почне закипати.

Заливаємо маринадом цибулю.

Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1 – 1,5 год.) Цибуля готова, можна використовувати і їсти.

Готова маринована цибуля зберігається в холодильнику. Охолодженою буде смачніше.

Саме чітке дотримання пропорцій і те. що цибульку одразу закриваємо в баночку під кришку і надає їй того самого неповторного смаку і аромату

Смачного, шановні!

Не забудьте поділитись з друзями цим прекрасним рецептом.

Не вдається скопіювати.