Смачнішого сальця я таки не їла! Навіть діти добавки попросили. Смакота!
Смачнішого сальця я таки не їла! Навіть діти добавки попросили. Смакота!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти
- підчеревина свиняча – 2 κг
- Сіль – 4 ст. лοжκи
- Bοда – 2 л.
- Лаврοвий лист – 5 шт.
- Перець гοрοшκом – 1 ст. лοжκа
- Перець чорний мелений – 1 ч. лοжκа
- Kаррі – 1 ч. лοжκа
- Часниκ – 2 гοлοвκи
- Хмелі – сунелі – 1 ч. лοжκа
Готуємо:
М’ясо помийте. Поріжте тонкими шматками.
Аби приготувати маринад, вилийте в каструлю воду (на 1 кг сала необхідно 1 л. води). У воду додаємо сіль, лаврові листочки, чорний мелений перець і горошок. Відправляємо маринад варитися.
Коли вода зі спеціями нагріється, але ще не закипить, покладіть сало в маринад і закрийте кришкою.
Коли закипить, зніміть піну і готуйте 15-20 хв.
Потім вимкніть вогонь, приберіть ємність і додайте часник і спеції що залишилися.
Приберіть сало в маринаді в холодильник на 12 годин.
Через зазначений час дістаньте сало і насолоджуйтеся надзвичайно ніжним смаком!
Смачного вам!