Смачні та пухкі пампушки до борщу. Простий рецепт приготування.

Спечіть смачні та пухкі пиріжки, не затративши багато часу. Сподобаються всім!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.media

Інгредієнти:

  • соняшникова олія — 3 ст. л.;
  • борошно — 3 стакани;
  • вода тепла (50-60 градусів) — 1 стакан;
  • цукор — 1 ст. л.;
  • сіль — ¼ ч. л.;
  • дріжджі — 1 пакетик;
  • ванільний цукор (за бажанням).

Покрокове приготування:

  1. В борошно додати масло, цукор, дріжджі, посолити, влити воду, добре перемішати ложкою.
  2. Замісити м’яке еластичне тісто.
  3. Форму для випікання змастити олією.
  4. Сформувати невеличкі пампушки, складати на форму, залишаючи між ними невелику відстань.
  5. Залишити, щоб підросли на 5-10 хвилин.
  6. Випікати в духовці до готовності при температурі 180 градусів.
  7. Цукор розчинити у воді; коли пиріжки трохи спечуться, змастити їх цією сумішшю для отримання золотистої скоринки.

Смачного!