Смачні та солодкі пончики до чаю, або кави. Покроковий рецепт.

Пропонуємо досить легкий рецепт приготування смачних та солодких пончиків. Безліч господинь не дуже полюбляють морочитися з цією стравою, бо вона займає дуже багато вашого дорогоцінного часу. За цим рецептом ви будете постійно їх готувати, щоб порадувати ваших родичів та друзів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Вам знадобиться:

  • Вода кімнатної температури – 150 мл.;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Дріжджі – 5 гр.;
  • Борошно пшеничне – 2 склянки, може трохи більше;
  • Ванільний цукор – 10 гр.;
  • Яйце куряче – 1 шт.;
  • Манна крупа – 100 гр.;
  • Олія – 2 столові ложки;
  • Цедра апельсина;
  • Цукрова пудра або топінг.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, налийте воду, додайте дріжджі, цукор та 1 склянку просіяного борошна. Змішайте та залишіть на 10-15 хвилин.
  2. Курячі яйця в іншому посуді збийте з ванільним цукром та олією.
  3. З’єднайте ці дві суміші та додайте манну крупу.
  4. Додайте ще склянку просіяного борошна.
  5. Зніміть цедру з одного апельсину.
  6. Додайте її у тісто та замісіть його. Воно повинно вийти м’яким та еластичним.
  7. Розкатуйте тісто тонким шаром, товщиною 0,5-0,7 мм та спеціальними формами виріжте пончики.
  8. Смажити готові пончики у рослинній олії на пательні.
  9. Покладіть пончики на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
  10. Перед подачею прикрасите цукровою пудрою або топінгом.

Приємного чаювання!

Не вдається скопіювати.