Соковиті пісні котлети з капусти. Виходять дуже смачні та гарно тримають форму.

У багатьох господинь виникає питання, що приготувати під час Великого посту.

Пропонуємо приготувати дуже смачні та соковиті пісні котлети з капусти. Котлети за цим рецептом виходять дуже пікантні та гарно тримають свою форму.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org

Вам знадобиться:

Манна крупа – 1 склянка;

Капуста – 1 шт.;

Цибуля – 1 шт.;

Морква – 1 шт.;

Спеції;

Кріп зелений;

Борошно пшеничне;

Олія рафінована.

Спосіб приготування:

Для початку необхідно відварити капусту. Розріжте качан на 4 частини, покладіть в каструлю та залийте водою. Після закипання, необхідно проварити капусту 10 хвилин.

Почистите моркву та розріжте на 4 частини.

Цибулю почистите та розріжте навпіл.

Після того, як капуста буде готова, необхідно перекласти її в блендер, додати моркву, цибулю та кріп. Подрібніть всі інгредієнти до однорідної суміші.

До суміші додайте спеції та манну крупу. Залишіть суміш на 15 хвилин.

Після необхідно сформувати котлети.

Обваляйте їх у борошні та обсмажте на пательні з додаванням олії. Смажити з кожного боку приблизно по три хвилини. За бажанням можете накрити кришкою, так вони стануть більш соковиті.

Накривайте стіл та скоріше кличте всю сім’ю. Ваші родичі та близькі залишаться задоволеними!

Смачного!